Телефон

 Клиентите на фиксираната телефонна услуга получават телефонна линия с номер от номерационния план на Некском. Услугата позволява да се провеждат селищни, междуселищни и международни разговори, вкл. обаждания към мобилни телефони в страната и чужбина.

Всички телефонни разговори преминават през мрежата на Некском, като абонатите не плащат начална такса свързване за всяко проведено обаждане. Така те спестяват от разходите си за телефонни разговори.

Услугата поддържа допълнителни функции като изчакване на обаждане, условно и безусловно насочване на обаждане, задържане на обаждане, гласова поща, блокиране на обаждане и др.

Услугата се ползва с обикновен телефонен апарат и телефонен адаптер или IP телефон, като допълнителните устройства се предоставят от Некском.

Предлага се като следплатена услуга или под формата на тарифни планове с включени минути за разговори.

За следплатения начин на ползване е характерно това, че абонатите говорят без ограничения, след което заплащат месечна сметка на база на ефективно проведените през месеца телефонни разговори и месечен абонамент.


За повече информация относно телефонната услуга, пишете на е-mail sales@nexcom.bg , support@nexcom.bg или се обадете на тел. 02/490 1 490.

Ценова листа - телефон на абонаментен принцип
Ценова листа - тарифни планове

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of