1010

 1010

1010 е телефонна услуга на Некском - България ЕАД за междуселищни и международни разговори на ниски цени. Услугата 1010 позволява на потребителите да извършват изходящи повиквания* към най-желаните дестинации в страната и чужбина, на най-ниските цени, без да променят телефонния си номер.

Регистрацията за 1010 е безплатна и може да се направи в офисите на Некском или онлайн на сайта www.1010.bg.

Домашните потребители на 1010 спестяват до 72% от разходите си за телефонни разговори в страната и чужбина, не заплащат начална такса свързване за всяко проведено обаждане, не дължат инсталационни такси или месечен абонамент.

Ползването на услугата е изключително лесно:
Избира се 01010 - безплатният национален код за разговори през мрежата на Некском и след това търсения междуградски или международен номер.

1010 за домашни потребители се предлага на предплатен принцип, чрез регистрация на сметка и зареждането й с произволна сума време за разговори.
Зареждането и презареждането на сметка може да стане в брой, по банков път или през интернет. За повече информация, моля натиснете тук.

На сайта www.1010.bg, през своя личен профил всеки клиент може да следи онлайн проведените от него разговори, наличността по сметката си и да презарежда желаните от него суми.

Ценова листа по дестинации

*Възможни са ограничения: услугата не е достъпна за абонатите на БТК на икономичен и ограничен абонаментен план, както и на пакет "Инвалиди", за абонатите със забрана да избират 0 (междуселищни и международни разговори), абонати на някои аналогови телефонни централи.

1010

Телефонна услуга за междуселищни и международни разговори на ниски цени
още

Телефонна централа

Виртуална телефонна централа, с пълната функционалност на стандартна
още

WiMAX by Nexcom

Високоскоростен интернет с гарантирано качество, сигурност и надеждност на конкурентни цени
още

Телефон

Фиксирана телефонна услуга със собствени телефонни номера от Некском
още

VPN

Изграждане на виртуални частни мрежи за нуждите на вашия бизнес

още
member of